SSD alırsam FPS düşmesi geçer mi?

EXZENTER

Hectopat
Daha fazla  
SSD alırsam, Windows 10 yaptığımda CS ve benzeri oyunlarda arka plan da çalışan uygulamalardan dolayı FPS'im düşüyordu ve Discord açtığım da da aynı sorunu yaşıyorum bunlar düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle normalde Windows 7'de 120-150 FPS alıyorum Windows 10 yaptığımda 60-70 FPS'e düşüyor ve akıcı olmuyor Win 7'de 60-70'e de düşse akıcılık devam ediyor bunların önüne geçer mi bunu merak ediyorum bir de dediğim gibi Discord açsam etkiler mi şu an etkilediği gibi?

Sistem özelliklerim ;
5GB RAM (DDR2)
İntel core 2 quad Q6600 2.40Ghz (4 Çekirdekli)
Amd Radeon R7 250 -2GB 128 Bit ekran kartı

SSD yerine Ram alsam dediğim sorunlara yararı olur mu olursa ne kadar olur yardımcı olur musunuz şuan kararsız kaldım.

Yükleme ekranlarını daha hızlı geçmek için işinize yarar ama kesinlikle oyun performansına etki etmez. Bunun için sisteminizin donanımlarını güncellemeniz gerekmektedir.
Discord bolca işlemci gücü isteyen bir programdır, ram için de aynı şekilde. Oyunlarda FPS düşmemesi için de sisteminizin tamamen uyumlu olması gerekmektedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…