SSD/anakart uyumu nasıl anlaşılır?

Bütçe
çok olmasın yeter
merhaba anakart özelliklerim ekteki gibidir, acaba nve m2 uyumlumudur ?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 70
Anakartınızın marka, modelini ve alacağınız SSD'yi paylaşabilirseniz, bakabiliriz uyumlu olup olmadığına.

Acer Nitro AN515-58​

SAMSUNG MZVL2512HCJQ-00B07
512gb pcı4.0 var ek olarak ssd almak ıstıyorum servısı aradım bızde tam bılgımız yok bılgısayarı gondermenız lazım bakıp ona gore uyumlu olan ssdyı sıze soylerız dedı zaten kendım acamıyorum laptopu ılla gıdıcek uzun surmesın dıye sormak ıstedım gıdıcek bakıcam ssd falan uyumlumu degıldı falan pekte anlamıyorum yardımcı olursan sevınırım knk

Acer Nitro AN515-58​

Samsung mzVL2512HCJQ-00B07
512 GB PCI4.0 var ek olarak SSD almak ıstıyorum servısı aradım bızde tam bılgımız yok bilgisayarı gondermenız lazım bakıp ona gore uyumlu olan SSD'yı sıze soylerız dedı zaten kendım acamıyorum laptopu ılla gidecek uzun surmesın diye sormak ıstedım gidecek bakacağım SSD falan uyumlu mu değildi falan pek de anlamıyorum yardımcı olursan sevınırım kanka

BROM şimdi yanılmıyorsam o laptop modelinde 2 adet M.2 SSD yuvası var. Boyut da sanırım 2280'dir. Arka kapağını aç laptopun. Bak, emin ol. (basit işlem, korkma, garanti kapsamından da çıkmaz. Açmayı bilmiyorsan YouTube'a PC'nin modelini yazıp repair SSD upgrade vs. Yaz izle). Sonra gidip ihtiyacına göre bir M.2 SSD siparişi çek gelsin. Bütçene göre marka ve boyutu belirle. Tavsiyem; marka olarak: Samsung EVO serisi, WD Black serisi, Crucial, Kingston 3000 serisi. Boyut olarak da minimum 1TB al. Mevcut 512'lik Samsung'a işletim sistemini kur, yeni aldığını da oyun vs kurulumlarını yaparsın. Olası bir format durumunda oyun indir bindirle uğraşmazsın. Not: Bilinmeyen satıcılardan alma, piyasada çok fazla sahte SSD bulunmakta. Vatan, İncehesap, qp, GameGaraj, inventus Vs'den bakıp alabilirsin.

BROM şimdi yanılmıyorsam o laptop modelinde 2 adet M.2 SSD yuvası var. Boyut da sanırım 2280'dir. Arka kapağını aç laptopun. Bak, emin ol. (basit işlem, korkma, garanti kapsamından da çıkmaz. Açmayı bilmiyorsan YouTube'a PC'nin modelini yazıp repair SSD upgrade vs. Yaz izle). Sonra gidip ihtiyacına göre bir M.2 SSD siparişi çek gelsin. Bütçene göre marka ve boyutu belirle. Tavsiyem; marka olarak: Samsung EVO serisi, WD Black serisi, Crucial, Kingston 3000 serisi. Boyut olarak da minimum 1TB al. Mevcut 512'lik Samsung'a işletim sistemini kur, yeni aldığını da oyun vs kurulumlarını yaparsın. Olası bir format durumunda oyun indir bindirle uğraşmazsın. Not: Bilinmeyen satıcılardan alma, piyasada çok fazla sahte SSD bulunmakta. Vatan, İncehesap, qp, GameGaraj, inventus Vs'den bakıp alabilirsin.

Kanka içini acamam garantisi bitiyor destek dedi ki anlaşılırsa garantiniz biter dedi ondan korkuyorum
Zaten 2. yıla girsin kendım acıp yukseltırım

Son düzenleme:
hocam benim de laptop A715-42G bi baksana hangi ssd uyumlu bi tane buldum bi yerden aldım https://www.amazon.com.tr/Crucial-P...2601984031_d_sccl_11/257-2893902-8061631?th=1 uyumlu mu ki acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı