SSD arıza tespiti nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 7.171

uuua

Hectopat
SSD veya HDD modeli
KINGSTON OM8PCP3512F-AA (SSD)
Her oyunda FPS düşmesi giriyor. Bunun yüzünden olabileceğini düşündüm.

Biraz yüksek gibi gözüküyor ancak sürücüler ile alakalı da olabilir. DDU ile ekran kartı sürücülerinizi silip en güncel sürücüyü yükler misiniz?

Biraz yüksek gibi gözüküyor ancak sürücüler ile alakalı da olabilir. DDU ile ekran kartı sürücülerinizi silip en güncel sürücüyü yükler misiniz?

Hocam ekran kartı driver güncel Intel UHD Graphics falan da güncel Windows da güncel.
Laptop için normal ısı değerleri değil mi?

Hocam ekran kartı driver güncel Intel UHD Graphics falan da güncel Windows da güncel.

Laptop için normal sıcaklık değerleri değil mi?

Ortalamanın biraz üstünde ama anormal değil. Yine de işlemci grafik sürücüsü kaldırıp yeniden yüklemeyi dener misiniz?

Ortalamanın biraz üstünde ama anormal değil. Yine de işlemci grafik sürücüsü kaldırıp yeniden yüklemeyi dener misiniz?

Hocam onu daha dün güncelledim ve güncellemeden önce de FPS düşmesi vardı zaten ama yine de kaldırıp yeniden indireyim mi?

Display-Driver-Uninstaller(Görüntü-Sürücüsü-Kaldırıcısı/silicisi)

Görüntü sürücülerini ve artık dosya bırakmadan silmeye yarayan bir program.
Eğer sonuç alamazsanız yaşadığınız sorunu anlattığınız başka bir konu açın.

Nerden indirebilirim?

Dostum biraz karmaşık geldi nasıl yapacağım bunu?
indirdim ama ne yapmam gerek?

@UtkuRS ne yapmam gerek uygulamayı açınca güvenli mod falan diyor onu geçtim 3 tane silme yöntemi var sanırsam hangisini yapmam gerek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…