SSD aşırı yavaş kopyalıyor

Sedat İritaş

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım Casper Excalibur G870 sitesinde yazdığına göre SSD'nin değerleri 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 5000MB/s - yazma: 3600MB/s) bu fakat fotoğrafta da gördüğünüz gibi flash belleğe aşırı yavaş kopyalıyor. Flash'da sıkıntı yok çünkü hard diske sahip olan eski masaüstü bilgisayarıma daha hızlı kopyalıyor. Bunun sebebi sizce nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
anakartta 4.0 slot mevcut mu. flash ömrünü yitirmiş olabilir. ben de yaşıyorum farklı flash daha hızlı yazıyor.

Çünkü flash belleğe kopyalıyorsunuz. Disk içerisindeki farkı bir konuma kopyalayınca yüksek değerler göreceksiniz. Farklı bir USB girişinden kopyalamayı da deneyebilirsiniz.

Çünkü flash belleğe kopyalıyorsunuz. Disk içerisindeki farkı bir konuma kopyalayınca yüksek değerler göreceksiniz. Farklı bir USB girişinden kopyalamayı da deneyebilirsiniz.

Aynı Flash'la hard diski olan sisteme kopyalıyorum hard disk daha yüksek sonuçlar veriyor.

Anakartta 4.0 slot mevcut mu? Flash ömrünü yitirmiş olabilir. Ben de yaşıyorum farklı flash daha hızlı yazıyor.

Pek sanmıyorum flashlar aynı sadece birinde SSD var diğerinde hard disk SSD de yavaş HDD de hızlı kopyalyıor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı