ValderZ
Centipat
Daha fazla
Disk yönetimi bu şekilde.
Gözükmüyor. Doğru takıldığından emin olun.
BIOS'ta gözüküyor mu? Gözükmüyor ise başka bir SATA portu dener misiniz ben kendi SSD'mde böyle çözmüştüm.
Laptopun arkasını tekrardan mı açmam gerekiyor tam eziyet
Bir adet M.2 portu var oraya taktım hocam.
Durun. Resimde PCI aygıtı üstünde ünlem var. Üstüne basıp yazılımı güncelleyip yeniden başlatın. Disk yönetiminde gözükmezse içini açın.
Laptopu arkasını açmak için kapatmıştım tekrar mı açayım hocam düzelme ihtimali var mı ya da yüksek mi?
Laptopu arkasını açmak için kapatmıştım tekrar mı açayım hocam düzelme ihtimali var mı ya da yüksek mi?
Düzelme ihtimali var. Deneyin. Olmazsa açarsınız içini.
Laptopu art arda 2-3. kapatıp açışım olacak sanırım. Bir 10 dakika sonra laptopu açıp dediğinizi yapıp sonucu yazarım hocam.
Hocam doğru takılıp takilmadiğindan emin olmak adına HDD'yi çıkarıp sadece M.2 SSD takılı (içinde Windows yok hiçbir şey yok sıfır SSD) bir şekilde laptopu açmaya çalışsam laptop açılır mı? (eğer doğru takılıysa)
Açılmaz.
Kasayı açtım SSD bu şekilde takılı hocam.
SSD yuvada sağlam arkadaşlar vidayı iyice sıktım. Hâlâ daha görmedi. Anlık olarak bellek tanılamayı başlattım (çoğu kişinin bu şekilde düzelmiş) sonuçları yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.