Çözüldü SSD ayırarak macOS (Hackintosh) kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MustafaBS

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
ASUS FX506LH
İşlemci
Intel Core i5 10300H Comet Lake
Merhaba merakımdan ve kullanma isteğimden dolayı bilgisayarıma macOS yüklemek istiyorum. Ancak Windows'um kaybolsun istemiyorum yani Dual boot ile çalıştırmak istiyorum bilgisayarımı, canım istediğinde Windows 11 açayım canım isteyince macOS açayım göz zevkime güzel geldiği için. Sistemim resimlerde mevcut. Recep abinin bu videosunda (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) yaptığı gibi kurulum yapsam ve kurulum esanasında OS'un kurulacağı yolu ayırdığım SSD kısmına kurulumu tamamlasam istediğime ulaşmış olur muyum? Yoksa yapmam gereken başka işlemler de var mıdır? Teşekkür ederim. @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Grağh.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 82
  • GraphicCard.png
    28 KB · Görüntüleme: 69
  • Mainboard.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Memory .png
    21,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Processor .png
    34,2 KB · Görüntüleme: 74
  • SPD.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 74
Hocam laptop ile uyumlu, sitede başarılı olmuş başka bir EFI ile denedim bu sefer böyle bir sorun almaktayım.

Tamam hocam beklemedeyim teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Monterey'de de kullanabilirsiniz. Donma derken nasıl bir donma? Sistemin bu haliyle donma olmaması lazım. Bir de Apple servislerini kullanacaksanız SMBIOS ayarlayın.

Donmadan kastım şu fare çok takıla takıla ilerliyor pencereler sanki 20FPS oyun oynar gibi küçük küçük laglı hareket ediyor tutup sürüklediğimde. Sistemim güçlü halbuki olmaması gerek anlayamadım temiz bir yeni kurulum yapar yeniden haber veririm? Bir şeyler ters gitmiş olabilir belki.

Peki alttaki dockta saydamlık var mı?

Hocam temiz kurulum yaptım yağ gibi kayıyor resmen bilgisayar mükemmel oldu ellerinize sağlık.
Hayır şeffaflık yok blurlu dock. Parlaklık açma kapama keyleri çalışır durumda, ses kapatma çalışır durudma ancak açma kısma yok. Ayrıca sesi denetlemedim gündüz ses gelip gelmediğini denetlerim muhtemelen gelmez. Ayrıca Wi-Fi zaten çalışmayacaktı ama kablolu internet ile bağlantı yapamıyorum onu anlayamadım verdiğiniz EFI'den kurdum bizim forumdaki imajdan kurdum ama Ethernet kablosuyla bağlantı kurmuyor bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…