SSD bozuk mu?

sd.png


Hepsi yeşil yandı.
Sıkıntı acaba ne? Format mı atmak gerekli acaba.
sd.png


Hepsi yeşil yandı.
Sıkıntı acaba ne? Format mı atmak gerekli acaba.

Az önce 10GB boş alan vardı şimdi 9.61GB kalmış mesela.
 
Appdata silmek mi? Neden bilmediğin konuda insanları bilglendirmeye çalışıyorsun?

Olmaz ki zaten?

Bilmediğim konu derken? Şu an 7.45 GB ile hayatına devam etmek istiyorsa arkadaş, edebilir. En azından kalıcı bir çözüm öneriyorum. Ne demeliydim? "oyun setuplarını sil, oyunlar C ye mi kurulu kontrol et? Vs..." geçin bunları arkadaşım geçin.
 
Son düzenleme:
Yeşil olması iyi sağlıklı olduğu anlamına geliyor ama bende ne olduğunu anlamadım isterseniz bir daha gözden geçirin boyut sıralaması yaparak bulamazsanız neyin yer kapladığını sadece C ye format atın. Böylece kolayca yeniden kurarsınız. Ama C de bir yerlerde yer kaplayan bir şey var kesinlikle SSD bozuk değil.
 
Arkadaşın masaüstünde 40 GB'lık bir doluluk oranı vardı onu hallettik ama geriye kalan 60 GB hakkında hiçbir fikrim yok bilgisi olanlar bu konuyu an itibarıye bende takipteyim...
 
Wiztree adli yazilimi indir ve kur. Yazilimda uste gel diskini sec ve "scan" butonuna bas. Yuksek boyutlu dosyalarin nerede oldugunu gosterecektir. 60 GB nihayetinde, radardan kacmak gibi bir sansi yok. :D

Bu arada zip dosyasi acarsaniz falan boyutu kadar ekstra yer kaplar. Kapatirsaniz dosyayi boyut sorunu cozulur. Belki ayni sorunu yasiyorsundur. Her seyi kapat oyle ustteki yontemi dene.
 

Geri
Yukarı