SSD diski komple, tamamen nasıl temizlenir?

584754

Decapat
Makaleler
2
Hazır sistem gelecek. İçinde Windows 10 deneme sürümü kuruluymuş. Ben kişisel sebeplerden dolayı ne olur ne olmaz komple USB ile format atacağım. İşletim sistemini de tamamen kaldırıp tekrar Windows 10 kuracağım temiz sıfır. Nasıl yapabilirim? USB gerek olduğunu bildiğim için 2 USB aldım. Biri format için biri Windows 10 kurulumu için. Şimdi tek yapmam gereken ne yapacağımı öğrenmek. Yardımınız lazım.

Hazır sistem gelecek. İçinde Windows 10 deneme sürümü kuruluymuş. Ben kişisel sebeplerden dolayı ne olur ne olmaz komple USB ile format atacağım. İşletim sistemini de tamamen kaldırıp tekrar Windows 10 kuracağım temiz sıfır. Nasıl yapabilirim? USB gerek olduğunu bildiğim için 2 USB aldım. Biri format için biri Windows 10 kurulumu için. Şimdi tek yapmam gereken ne yapacağımı öğrenmek. Yardımınız lazım.
hocam 2 usb almana hiç gerek yoktu çünkü zaten windows 10 yükleyeceğin yer bir format. Bunu nasıl yapacağını soracaksan windows sitesinde media creation tools u indirip oradan yapabilirsin. Ben genelde iso+rufus ile yapıyorum. İnternete nasıl yapacağına dair aratırsan bulursun.

Win 10 kendi kendini sıfırlama için bu videoyu; Win10

Virüs vb. durumlardan şüpheleniyorsanız usb format size önerimdir. USB Format

Son düzenleme:
Windows yazılı USB varsa format ekranında diski biçimlendirirsin zaten, ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Windows yazılı USB yok hocam, nasıl yapabilirim Windows yazılı USB? Technopat'ın sunduğu Windows ISO dosyası pixeldrain adlı bir siteden indiriliyor ondan güvenemedim gidip Windows 10'un kurulum aracını indirip Windows 10 ISO dosyası indirdim. Onunla da yapılır mı Windows 10 kurulum USB'si?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yazılı USB yok hocam, nasıl yapabilirim Windows yazılı USB? Technopat'ın sunduğu Windows ISO dosyası pixeldrain adlı bir siteden indiriliyor ondan güvenemedim gidip Windows 10'un kurulum aracını indirip Windows 10 ISO dosyası indirdim. Onunla da yapılır mı Windows 10 kurulum USB'si?

Yapılır, fark etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı