görülebilir eğer kaliteli güzel birşey alırsanız daha karlı olabilirBilgisayarıma SSD takmayı düşünüyorum SSD takarsam oyunlardaki 1-2 saniyelik donmalar geç açılmalar hatrı sayılır derecede çözülür mü?
Görülebilir eğer kaliteli güzel bir şey alırsanız daha karlı olabilir.
Fortnite zaten optimize sorunlu bir oyun ona bakarak yorum yapma. 4060ti 16gb 7500f 16x2 ram ile 200 fps alıyorum. Ara sıra donmada yaşatıyor en iyi düzeltebileceğin grafik ayarlarını kısmak veya pixel düşürmek.(Ben yüksek ayarlarda oynuyorum ama böyle bir oyun için az fps veriyor ve takılma yaşatıyor özellikle bekleme alanında veya atlayınca.Kaliteli bir şey alacağım zaten özellikle fortnite
’da
de çok donuyor onu çözebilirse çok iyi olur.
Fortnite zaten optimize sorunlu bir oyun ona bakarak yorum yapma. 4060 Ti 16 GB 7500F 16x2 RAM ile 200 FPS alıyorum. Ara sıra donmada yaşatıyor en iyi düzeltebileceğin grafik ayarlarını kısmak veya pixel düşürmek.(ben yüksek ayarlarda oynuyorum ama böyle bir oyun için az FPS veriyor ve takılma yaşatıyor özellikle bekleme alanında veya atlayınca.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi kaliteli ve sisteminize uyan kaliteli bir şey alırsanız sorununuzu halledebilir. Benim tavsiyem ise almadan önce bayaa araştırma yapın.Bilgisayarıma SSD takmayı düşünüyorum SSD takarsam oyunlardaki 1-2 saniyelik donmalar geç açılmalar hatrı sayılır derecede çözülür mü?
Bilgisayarım zaten öyle üst düzey değil ama bazı ayarlarla 60 FPS sabit yapabildim ama 1-2 saniyelik donmalar gerçekten sinir bozucu.
Evet. SSD tarafından okunması gerek.Evet alacağım mesajlar için sağ olun. Ek olarak etki göstermesi için oyunu SSD'ye kurmam lazım değil mi çünkü bir de DVD yerine hard disk de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.