SSD dosyalarını Windows hariç nasıl silebilirim?

ilkanTAYAR

Centipat
Ben bilgisayara HDD çıkarıp SSD takmıştım ama sonra alanı yeterli olmamaya başladı. bunun için ben de DVD yerine yeni HDD taktım SSD'yi de HDD'ye kopyaladım. Şimdi SSD'den Windows hariç tüm uygulamaları nasıl silebilirim? Silersem HDD'den o uygulamalar çalışır mı? Yardım eder misiniz?

Sorununuzu çok karmaşık anlatmışsınız.
Sistemi SSD'den başlatıp ayarlar bölümünden PC'yi sıfırla derseniz size seçenek sunar. Windows dosyalarını silmeden sistemi sıfır hale getirir.
Bazı sistem dosyalarını "Windows old" adında bir klasöre taşır, diğer uygulamalar ve verileri silinmiş olur.
HDD'deki uyglamalar sistemi HDD'den başlatmadığınız sürece, çoğu yanlış adreslemeden dolayı çalışmaz.

Sorununuzu çok karmaşık anlatmışsınız.
Sistemi SSD'den başlatıp ayarlar bölümünden PC'yi sıfırla derseniz size seçenek sunar. Windows dosyalarını silmeden sistemi sıfır hale getirir.
Bazı sistem dosyalarını "Windows old" adında bir klasöre taşır, diğer uygulamalar ve verileri silinmiş olur.
HDD'deki uyglamalar sistemi HDD'den başlatmadığınız sürece, çoğu yanlış adreslemeden dolayı çalışmaz.
ssd c olarak gözüküyor hdd d olarak ben ssd yi boşaltmak istiyorum pc hızlanması için ssd yi hdd ye kopyaladım benim yapmak istediğim sadece windowsu ssd den başlat diğer uygulamaları hdd den çalıştırmak istiyorum bunun için ssd den sadece windows kalacak şekilde diğer tüm uygulamaları nasıl silebilirim silersem hdd yi okuyup uygulamaları ordan başlatabilir miyim

Oyunlardan bahsediyorsan birkaç ayar ile açılır.
Ancak uygulamaların daha önce C konumuna kurulduğundan D'de çalıştırdığında hata verebilir.
Windows dışında herşeyi silmek için ;
ayarlar -> G.ve güvenlik -> Kurtarma -> Bu bilgisayarı sıfırla -> Başla;
sıfırlama.PNG

Daha neyi açıklamamı istiyosunuz anlayamadım.🤔🤔

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı