SSD Düşük Aktarma Hızı Problemi

Cern99

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2016
Mesajlar
1.561
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopumdaki 512 GB NVMe SSD için; açılırken gayet hızlı (10 saniyede) açılıyor. Ayrıca CrystalDiskMark sonucu 1500 MB okuma 600 MB yazma hızları var. Fakat C'den D'ye dosya atarken maksimum 100MB/sn görüyorum ayrıca dün 3.0USB aldım 150MB/sn dosya transferi hızı vaat ediyor. Fakat aldığım hız 1MB/sn. Sizce sorun neden kaynaklıdır?
 
Aynı SSD üzerinde aktarım yapıyorsunuz yani. C sürücüsünü ikiye bölüp kullanmak çok gereksiz bir hareket. Sürücüyü genişlet seçeneği ile genişletme imkanınız var ise tek parça kullanın. Böyle sorunlar yaşamazsınız.
Taşınabilir sürücü 1mb/sn olması normal değil.
 
kaç derecede çalışıyor acaba ssd?bir bakmanız gerek sıcaklığına.Orda sorun yoksa D olarak 2 ye bölmeniz etkilemez hızını.Şans meselesi olan malzeme kalitesizliği denk gelmiş ve çabucak kendini harcayan bir ssd almış olabilirsiniz.Aynı ssd yi bir başkası 10 sene kullanır ama şans eseri sizinki kısa ömürlü olan nadir 1-2 tanesinden biri olmuş olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı