BarısYılmaz
Decapat
Daha fazla
- SSD veya HDD modeli
- Hikvision C100 240GB
- Anakart
- Asus P8H77M-LE
Merhaba iyi günler bilgisayara format attım oyunları sürücüleri falan yükledim ama FIFA 23e girince oyun sürekli donuyor hiçbir şey yapamıyorum CS:GO oynarken ise arada bir drop giriyor.
SSD testlerini öncelikle CrystalDiskMark'tan baktım %100 performans %94 sağlık ve durumu iyi olarak gözüküyor.
HD Tune bad sector testi Full yeşil.
Hard Disk Sentinel sonuçları ise yine %100 performans %94 sağlık gösteriyor.
Sizce sıkıntı SSD'de mi?
Ayrıca FIFA oynarken baktım görev yöneticisinde disk kullanımı %100, okuma yazma %0 olarak gözüküyor ortalama yanıt süresi ise 3500 4000Ms'e çıkıyor.
SSD'yi alalı 1 yıl olmadı ve sıcaklık 30-32 arası.
Bu arada formatı bilgisayar aşırı donmaya başladıgı için atmıştım.
SSD testlerini öncelikle CrystalDiskMark'tan baktım %100 performans %94 sağlık ve durumu iyi olarak gözüküyor.
Sizce sıkıntı SSD'de mi?
Ayrıca FIFA oynarken baktım görev yöneticisinde disk kullanımı %100, okuma yazma %0 olarak gözüküyor ortalama yanıt süresi ise 3500 4000Ms'e çıkıyor.
SSD'yi alalı 1 yıl olmadı ve sıcaklık 30-32 arası.
Merhaba iyi günler bilgisayara format attım oyunları sürücüleri falan yükledim ama FIFA 23e girince oyun sürekli donuyor hiçbir şey yapamıyorum CS:GO oynarken ise arada bir drop giriyor.
Sizce sıkıntı SSD'de mi?
Bu arada formatı bilgisayar aşırı donmaya başladıgı için atmıştım.
Son düzenleme: