SSD farkı hissedilir mi?

Mert Erik

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Ben ilk SSD aldığım zaman 120'lik yeter demiştim 1 sene sonra yer sıkıntısından bıktığım için 240 aldım 1.5 yıl sonra ise bir tane 480'lik. Keşke başta 480 alaydım dedim :D. O yüzden biraz daha ileriye dönük düşünüp 240'lık almak çok daha iyi olur.

Fazlasıyla hissedersin. SSD'nin tadını aldıktan sonra 120 GB olduğu için yetmeyebilir :D hayırlı olsun şimdiden.

Sadece Windows kuracağım bu yüzden 120 GB düşündüm. Zaten Windows'u kurduğum yere oyun falan kurunca bilgisayarım yavaşlıyor gibi geliyor. Açıkçası C: De yalnız Windows, oyunlar programlar gibi her şey D: De yani HDD'de olacak. Takıntı olabilir ama benim fikrim bu yönde :)

HDD'den SSD'ye geçişte iliklerine kadar hissedilir, SATA'dan M.2'ye geçişte belli şartlarda hissedilir.
Örneğin 40 saniyede açılıyor ise Windows 10 HDD ile, SATA SSD ile 5-10 saniye arasına kadar düşüyor.

Peki anakartım destekliyor mu? Biri desteklemez gibi bir şey demişti aklıma takıldı o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı