SSD ve HDD hız farkı oyunlarda hissedilir mi?

CJ Dikkat

Hectopat
SSD tamam iyi hızlı ama yani R3 3100 8 GB 3000HZ GTX 1650 Super sisteme SSD sonra takacağım. HDD ile de maçlara falan hızlıca girebilir miyim?

SSD almanız daha iyi olur. Windows daha hızlı açılır. Dosyaları bir yere taşırken vesaire daha kısa sürer. Oyunların açılış süresi de azalır. Yani kısacası SSD varken HDD alınmaz. HDD ile fotoğraf ve videolarınız varsa depolamanızı öneririm. Diğer işlemler için SSD 👍

HDD ile oyunlara daha yavaş girersin ve online oyunlarda maçlara yaklaşık 5-10 saniye daha geç girersin. SSD daha hızlı çalışır. Oyunlara daha hızlı girersin. HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir.

HDD ile oyunlara daha yavaş girersin ve Online oyunlarda maçlara yaklaşık 5-10 saniye daha geç girersin. SSD daha hızlı çalışır. Oyunlara daha hızlı girersin. HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir.

Ne saçmalığından bahsediyorsun drop nedir daha sen onu bile bilmiyorsundur sen drop bir kere HDD'den kaynaklanmaz istersen dünyanın en iyi okuma yazma hızı olarak SSD'sini koy o sisteme ve bir de yavaş HDD koy aynı FPS olur hiçbir şey değişmez sadece oyuna daha hızlı girer SSD'ler HDD'ler yavaş girer ama hiçbir performans farkı olmaz. Aynı FPS'i alırsın.

Ne saçmalığından bahsediyorsun drop nedir daha sen onu bile bilmiyorsundur sen drop bir kere HDD'den kaynaklanmaz istersen dünyanın en iyi okuma yazma hızı olarak SSD'sini koy o sisteme ve bir de yavaş HDD koy aynı FPS olur hiçbir şey değişmez sadece oyuna daha hızlı girer SSD'ler HDD'ler yavaş girer ama hiçbir performans farkı olmaz. Aynı FPS'i alırsın.
Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30a düşmesi değil anlık olarak 50den 20lere düşüp geri yükselmesi.

Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30A düşmesi değil anlık olarak 50'den 20'lere düşüp geri yükselmesi.

Yaşadığım için biliyorum. GTA V anlık FPS düşüşlerini HDD'den SSD'ye geçerek çözmüştüm. Çok agresifsin biraz rahatlamalısın. FPS düşüşten kastımız 50 FPS'ten 30A düşmesi değil anlık olarak 50'den 20'lere düşüp geri yükselmesi.

Kardeşim SSD FPS arttırıyordu bizmi bilmiyorduk? O FPS düşüşleri senin HDD sorunlarından kaynaklıdır. Bir kere SSD FPS arttırır demeye çalışan HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir diyen arkadaş tam bir cahil benim gözümde bu arada bu videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Kardeşim SSD FPS arttırıyordu bizmi bilmiyorduk? O FPS düşüşleri senin HDD sorunlarından kaynaklıdır. Bir kere SSD FPS arttırır demeye çalışan HDD ile drop yeme olasılığın daha yüksektir diyen arkadaş tam bir cahil benim gözümde bu arada bu videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Yahu kimse sana zaten FPS arttırır demiyor. 1 haftalık 7200 RPM 500 GB HDD ile bu sorunu yaşadım çözümü Crucial BX500 SSD'ye geçerek bulduğumu belirtiyorum. İhtimaller dahilinde konuşuyoruz zaten ki diyelim dediğimiz yanlış tarafı var insanlara cahil deme hakkını doğurmaz sana. Forum burası bilenler yardımlaşmaya bilmeyenler öğrenmeye geliyor saygısızlığın lüzumu yok.

Ben SSD'de kullandım HDD'de. HDD ile oynarken SSD'ye göre daha fazla drop oluyordu. Ayrıca SSD sadece hız değildir. SSD performansıda etkiler.

Uzun süredir SSD kullanıyorum.Oyunlar, Windows yüklü olmayan SSD'de yüklü. SSD'ler, oyuna giriş haricinde menü geçişlerindeki hızı da etkiliyor.FPS olayına gelirsek; SSD, FPS artırır tabi ki diyemeyiz ancak daha rahat ve hızlı çalışan bir sistemde FPS drop yeme olasılığı ve oyun içi takılmalar bununla orantılı olarak düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı