SSD genişletilmiyor

Ramiz Güler

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
970 EVO 500 GB
Yeni aldığım SSD'yi kurmak için bu videoyu izledim. Her şey sorunsuz çalıştı ancak almış olduğum SSD'nin yarısını kullanamıyorum. Genişlet butonu görmüş olduğunuz gibi tıklanamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1659175995423.png

Şu C: Kısmını diyorsanız yanında bir engel oluşmuş o yüzden birleştiremiyorsunuz.

Eğer yanındaki kısmını silmeye çalışırsanız kurtarma bölümü çalışmayacaktır.

Normalde sağ tık yapıp genişlet dediğimiz zaman bir problem olmadan orada gözüken siyah yeri alana dahil ediyor ancak bende olmadı. Bende bunu nasıl halledebilirim diye soruyorum :)

Yanındaki kısmı sileceksiniz hocam kurtarma bölümü gidebilir yalnız.

1659177689945.png

Gösterilen yeri sileceksiniz sadece.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi
Bilgisayarın maksimum boyutuna erişmiş.

Şimdi her bir bilgisayarın bir sınırı var. Mesela 4 GB RAM var diyelim sizde 8 GB RAM takıyorsunuz ve bunun 7.88 GB kullanıyor.
Veya hard disk 320GB var diyelim sizde 1TB taktınız ama sistem maksimum 500GB destekliyor, bu yüzden o 1TB sadece yarısını kullanacak yarısını kullanacak.
Bende sizlere böyle durum olabilir demeye çalışıyorum. Belki değildir ama benim fikrim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Nasıl yapmam gerektiğini ve kurtarma bölümünü kaybetmenin zararları nedir söyleyebilir misiniz size zahmet?

Eğer Windows çökerse, çalışmazsa onarım ve kurtarma yapamaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video biraz eski ama hala iş görüyor.
Ben uyardım gerisini siz düşünün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı