SSD Gözükmüyor

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle bir HDD şanssızlığıdır başıma gelen. Disk sağlığı tam olan sürekli kontrol altında tuttuğum HDD gözükmüyor. Son gözüktüğü zaman da disk olarak gözüküyor, boyut olarak gözükmüyor ve içine girmiyordu. Şimdi hiç gözükmüyor ve yıllardır içinde fotoğraf biriktiriyorum kurtarmam gerekiyor. Bu konuda yardımınızı, ondan sonra disk onarımda kendi kendine format atan 2. hard Disk'im için kurtarma programı ve son yaşadığım sıkıntı da Kingston HyperX Savage SSD'im takıp çıkarınca gözüküyor farklı girişler de denedim belli süre sonra oyuna giriyorum mesela oyundan atıyor bir bakıyorum SSD bilgisayarımda gözükmüyor. 3 tane depolama aygıtım gitti bilgisayar mı bozuyor bu kadar mı şanssızlık olur çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi akşamlar BIOS ayarlarıni sıfırlamayı denediniz mi? Bu da olmazsa harddiskin yerinden cıkıp cıkmadigini kontrol edin bu da olmazsa harddisk bozulmuştur yetkili birine verin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı