SSD harddiskdeki Windows'u başka M2 SSD'ye kopyalamak

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Benim hali hazırda kullandığım Windows 10 yüklü işletim sistemini yeni aldığım M.2 SSD'ye kopyalamam mümkün mü?
Not: Bilgisayardaki anakart, işlemci ve RAM'i değiştireceğim ona göre cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hali hazırda kullandığım Windows 10 yüklü işletim sistemini yeni aldığım M.2 SSD'ye kopyalamam mümkün mü?
Not: Bilgisayardaki anakart, işlemci ve RAM'i değiştireceğim ona göre cevaplarsanız sevinirim.

Dosyalarını yedekle ve temiz kurulum yap. Böylesi daha sağlıklı olacak. Eğer parça değişimi yapmayacaksan klonla.

Dosyalarını yedekle ve temiz kurulum yap. Böylesi daha sağlıklı olacak. Eğer parça değişimi yapmayacaksan klonla.
Dediğim parçaları değiştireceğim işte steam ve uplaydeki oyunları yedeklersem format attıktan sonra açılır mı? Başka birşey daha var ben windows orijinalini yani windows 10 u bir ara bedava verdiklerinde almıştım hesabıma kayıtlı kurulumda key falan soruyor atla dediğimde kesin olarak geçer miyim çünkü hesabıma girdiğimde direk olarak orjinal oluyor zaten ve steam oyunlarını nasıl yedekleyebilirim?

Sent from my BLA-L09 using Technopat mobile app

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı