SSD harici SSD olarak nasıl kullanılır?

Neden bilgisayara takmıyorsunuz?
Laptop mu Masaüstü mu?
Hem masaüstü hem dizüstü bilgisayarda hem de Raspberry Pi 5'de kullanacağım, yani birinden çıkartıp diğerine takabileceğim.

Windows tuşuna basıp aramaya sistem bilgisi yazın Sistem modeliydi galiba ismi orada yazanı atın. SSD içine takılır mı öğreniriz ona göre öneririz.
"To be filled by O.E.M." yazıyor.

Hem masaüstü hem dizüstü bilgisayarda hem de Raspberry Pi 5'de kullanacağım, yani birinden çıkartıp diğerine takabileceğim.

"To be filled by O.E.M." yazıyor.
Yapmak isteyip apart olmadığı için yapamadığım birşeydi :D
O zaman sistem bilgisini boşverin ben sadece tek cihazda kullanacaksınız sandım. Bu arada işletim sistemi diyorsunuz ama mesela masaüstündeki driver ile laptop'taki driverlar çakışabilir belki çok bilgim yok ama en kötü Windows to go kurarsınız.

O zaman sistem bilgisini boşverin ben sadece tek cihazda kullanacaksınız sandım. Bu arada işletim sistemi diyorsunuz ama mesela masaüstündeki driver ile laptop'taki driverlar çakışabilir belki çok bilgim yok ama en kötü Windows to go kurarsınız.
Ubuntu kuracağım zaten. Ama nedense normal Ubuntu, Raspberry Pi'da çalışmadı, illa ki ona özel sürümü gerekiyor herhalde.

Hangi parçalar gerek?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı