SSD, HDD değerlerim normal mi?

@Ceyhun9771 Yahu binlerce konu açıldı BX500 hakkında, herkes ısınma sorunu yaşıyor. Millete kullanmadığınız yahut araştırmadığınız bileşenleri önermeyin.

Birilerinin gazına gelip burada SSD tavsiye ediyorsunuz.

@Ceyhun9771 Yahu binlerce konu açıldı BX500 hakkında, herkes ısınma sorunu yaşıyor. Millete kullanmadığınız yahut araştırmadığınız bileşenleri önermeyin.

Birilerinin gazına gelip burada SSD tavsiye ediyorsunuz.

Konuda yazan sizsiniz zaten. Ne gibi sorunu var? Yazma hızı mı düşük? Uyumsuzluk mu var? Firmwaresi mi sorunlu? Disk sağlığında mı sorun mu var? Ne için tavsiye etmiyorsun.

Birilerinin gazına geldiğimi nereden çıkardın? Ezbere cevap yazma. Sorunun nerede olduğunu söyle biz de bilelim.

@Ceyhun9771 Konuya bakmıyorsun bile, aşağı inersen UBerK adlı kullanıcının paylaştığı konuları görebilirsin. Bas bas bağırıyorum ısınıyor, bundan dolayı da okuma-yazma hızı düşüyor.

M.2 SSD almaya param yetmedi. Evdeki hesap çarşıya uymadı misali oldu ve bunu aldım acaba hatamı ettim yoksa benim işimi bu da görür mü?

15954182497972120911133.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı