SSD + HDD vs SSD + SSD

Denizkq

Hectopat
Daha fazla  
Şu an aktif olarak 500 GB SSD kullanıyorum ancak yetmiyor. 1 TB HDD alacağım ama emin olamadım 1 tane daha mı 500 GB SSD almalıyım? Oyun yükleyeceğim yani extrem bir olay yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Yükleme ekranları seni baymayacaksa daha ekonomik olduğundan HDD alabilirsin.

Sesi dışında HDD'nin bir zararı olmaz diye düşünüyorum. WD'nin (Western Digital) Hard Diskleri çok sessiz oluyor. HDD alacaksanız önerim bu marka olur.

Şu an aktif olarak 500 GB SSD kullanıyorum ancak yetmiyor. 1 TB HDD alacağım ama emin olamadım 1 tane daha mı 500 GB SSD almalıyım? Oyun yükleyeceğim yani extrem bir olay yok.
Ssd bence. Oynayıp bitirdiğiniz oyunları zaten sileceksiniz. Aynı anda oynama ihtimalinizin yüksek olduğu oyunlar da 600-700'den fazla alan almayacaktır muhtelemelen.

Bir disk depolama olarak kullanılacaksa SSD+HDD. Çok oyun olmayacksa ve oyunlar hızlı yüklensin istiyorsanız SSD+SSD

500 GB SSD + 500 GB SSD oynayacağınız oyunlara yeter diyorsanız SSD alın. Yetmeyecekse 500 GB SSD + 1000 GB 7200 RPM HDD alırsınız depolamayı kafaya takmanıza hiç gerek kalmaz. Ben 250 GB SSD + 480 GB SSD kullanıyorum bir sürü oyun yüklü şu an 200+ GB boş alanım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…