Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
CS, R6 ve Valorant'ı oynuyorum. CS dahil olmasa da listeye R6 ve Valorant'ı ya da tam tersi R6 ve CS'yi aynı anda bilgisayarında bulunduran ve oynayan çok insan tanıyorum. Arkadaş grubumda buna dahil. Offline oyunlar içinde söyledim. Bir oyunu tek seferde bitirmem, bitiremem. Sıkılıyorum. Halo ve Doom apayrı oyunlar. Nasıl bağ kurdunuz anlamadım. Halo Offline'ı sürekli oynanacak bir oyun değil ki. Online comp oynuyorsunuz.
Tamam dostum, sen aynı anda 10 farklı FPS oyunu oynayabilirsin. Saygı duyarım. Benim için saçma bir mantıkla hareket ediyorsun. Nasıl devam edersen de et. Ayrıca bunun sıkılmak ile alakası yok. Oradaki oyunların birçoğu en fazla 1-2 saate inen oyunlar. Canın istediğinde yüklersin. Gününün tamamı oyun oynarak geçmiyordur diye tahmin ediyorum dolayısıyla orada ayda bir girdiğin oyunlarda var ancak silmiyorsun. Son olarak konumuz arkadaşın isteklerine göre verilecek bir öneri. Siz extrem bir durumsunuz ve kendinizden yola çıkarak yanlış bir öneride bulunuyorsunuz. Benim anlatmak istediğim şey bu yoksa istediğiniz kadar oyun bulundurun, benim ne işime yarayacak olması ya da olmaması.