Ne indiriyorsak artık 1 TB neyimize yetmiyorsa.
Üç gün önce arşivimden bir çok şeyi silene kadar bu kadar alanım yoktu. 50 GB kadar falan kalmıştı.
Ne indiriyorsak artık 1 TB neyimize yetmiyorsa.
İstesem dolduramam o kadar ne diyeyim helal olsun.Eki Görüntüle 1213323
Üç gün önce arşivimden bir çok şeyi silene kadar bu kadar alanım yoktu. 50 GB kadar falan kalmıştı.
Bunun oyunla alakası yok. Fotoğraf depoladığımız laptop böyleydi. Gerçi taşınabilir depolama birimlerine attıktan sonra o da boşaldı orası ayrı. Yani tekrar söyleyeyim sizin durumunuzun konuyla alakası yok. Yıl 2021 neden HDD alsın ki?Eki Görüntüle 1213323
500 GB SSD + 500 GB SSD oynayacağınız oyunlara yeter diyorsanız SSD alın. Yetmeyecekse 500 GB SSD + 1000 GB 7200 RPM HDD alırsınız depolamayı kafaya takmanıza hiç gerek kalmaz. Ben 250 GB SSD + 480 GB SSD kullanıyorum bir sürü oyun yüklü şu an 200+ GB boş alanım var.
1 terabyte'ı sadece oyun brom.Bunun oyunla alakası yok. Fotoğraf depoladığımız laptop böyleydi. Gerçi taşınabilir depolama birimlerine attıktan sonra o da boşaldı orası ayrı. Yani tekrar söyleyeyim sizin durumunuzun konuyla alakası yok. Yıl 2021 neden HDD alsın ki?
Yüksek alan kaplayan oyunlar genel olarak açık dünya oyunları ve 2'den fazla açık dünya oyununu oynamak için aynı anda cihazda tutuyorsun bir şey diyemeyeceğim. Bir oyuna başlar, bitirir yenisine geçersin; en azından benim için öyle. Saygı duyarım.1 terabyte'ı sadece oyun brom.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.