SSD + HDD vs SSD + SSD

Eğer oyun online değilse ve arkadaşlarımla oynamıyorsam, tek bir oyunu saatlerce oynayamıyorum. Çıkıp nefes almam, başka bir oyun oynamam gerekiyor. AC: Valhalla şuan tek offline açık dünya oyunum. CS, R6, Valorant, Overwatch, Titanfall 2 yüklü. Bunlar haricinde Warframe, New World, Outriders, Marvel's Avengers, Anthem, Blade&Soul, Black Desert gibi online oyunlar mevcut. Offline olarak Halo, Doom, FF13, Control, Horizon: Zero Dawn yüklü. Ayriyeten Monster Hunter: World var. Daha baksam yüklü bir kaç oyun daha bulabilirim sanırım.

Eğer fazla alan kullanacaksınız HDD alın ama hem hızlı olsun fazla alan kullanmıyacam diyorsanız SSD alın.

Hocam bende 250 GB SSD + 500 GB HDD kullanıyorum alan çok az kaldı hangi oyunları indirdiniz ?

Valorant
Forza horzion 5
League of Legends
Control

Bunların çoğu aynı anda bulunmaması gereken oyunlar. Control tek seferde oynayıp bitmesi gereken bir oyun hikaye için. Halo, Doom aynı anda neden bulunur, bilemiyorum. CS-R6-Valorant'yu söylemeyeceğim zaten. Siz normale göre farklısınız. Extreme bir durum. Dediğim gibi saygı duyarım.

CS-R6-Valorant'yu söylemeyeceğim zaten.
CS, R6 ve Valorant'ı oynuyorum. CS dahil olmasa da listeye R6 ve Valorant'ı yada tam tersi R6 ve CS'yi aynı anda bilgisayarında bulunduran ve oynayan çok insan tanıyorum. Arkadaş grubumda buna dahil. Offline oyunlar içinde söyledim. Bir oyunu tek seferde bitirmem, bitiremem. Sıkılıyorum. Halo ve Doom apayrı oyunlar. Nasıl bağ kurdunuz anlamadım. Halo offline'ı sürekli oynanacak bir oyun değil ki. Online comp oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…