SSD + HDD vs SSD + SSD

Tamam dostum, sen aynı anda 10 farklı FPS oyunu oynayabilirsin. Saygı duyarım. Benim için saçma bir mantıkla hareket ediyorsun. Nasıl devam edersen de et. Ayrıca bunun sıkılmak ile alakası yok. Oradaki oyunların birçoğu en fazla 1-2 saate inen oyunlar. Canın istediğinde yüklersin. Gününün tamamı oyun oynarak geçmiyordur diye tahmin ediyorum dolayısıyla orada ayda bir girdiğin oyunlarda var ancak silmiyorsun. Son olarak konumuz arkadaşın isteklerine göre verilecek bir öneri. Siz extrem bir durumsunuz ve kendinizden yola çıkarak yanlış bir öneride bulunuyorsunuz. Benim anlatmak istediğim şey bu yoksa istediğiniz kadar oyun bulundurun, benim ne işime yarayacak olması ya da olmaması.

Ssd + ssd, arasıra bazı sitelerin indirimlerini takip ederek gigabyte'ı 1 TL'ye geliyor. HDD yi sadece arşiv için kullanıyorum.

Şu an aktif olarak 500 GB SSD kullanıyorum ancak yetmiyor. 1 TB HDD alacağım ama emin olamadım 1 tane daha mı 500 GB SSD almalıyım? Oyun yükleyeceğim yani extrem bir olay yok.
hocam hdd lerin adı fazlaca kötüye çıkmış durumda.En iyi ssd ile en iyi hard diski karşılaştırınca aralarında 15-30 saniye falan bir fark olduğunu görüceksiniz ama 30lara çıkması bile zor bir durum ama siz oyun yükleyeceğinizi söylediniz.Eğer online fps rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ssd tercih etmelisiniz ama yüksek boyutlu oyunlar oynuyorsanız hdd.Ama ikisinin ortası olarak SSHDD ye bir bakmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…