SSD/HDD yerleştirmek

sonatozturk

Femtopat
Daha fazla  
Doğru konuda mı açtım bilmiyorum biraz uzun bir sorum var.
1.bilgisayarımda 2 SSD slotu var 3.bir SSD'yi kasanın alt tarafındaki büyük boşluga koysam sıkıntı olur mu?
2.sorum SATA'yı SSD/HDD'ye bagladıktan sonra diger kablo(pinli olan adını bilmiyorum) kasanın içinde galiba ondan başka yok isimleri ne olarak geçiyor.
3.sorum kasada harddisk slotu yok bu harddisk tutuculardan almam lazımmış alana kadar boşta bıraksam bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi A320m-a pro rampage pure power 500-80.
Psu alt tarafta yanında kocaman bir boşluk var büyük ihtimal hdd yeri orası
Kasa Rampage Fusionn

3. HDD slotundan kastın yerleştirecek yer anlamında ise PSU'nun yanında büyük bir boşluk olması gerek orada büyük ihtimalle vidalayacak olmadı yerleştirilecek bir yer hatta iki yer olması muhtemel orası uygundur. Hareket ettirmediğin sürece sorun olmaz.
2. Sata güç kablosu PSU'dan genelde 3 4 tane çıkar biraz karıştır olması muhtemel. Yoksa sata güç kablosu çoğaltıcı alman gerek.
3. Sorun olmaz da kasanın arkasında yer oluyor genelde vidalama yeri varsa kullanabilirsin.

SATA POWER ÇOĞALTICI KABLO MOLEK ÇOKLAYICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor hangisi uygunsa. Fiyatları uygun olanlara bak bunlar pahalı görsel olarak düşün.

Çok teşekkür ederim peki HDD yerine SSD alabilecek olursam (2 SSD slotu da dolu 240 240 olmak üzere) HDD yerindeki koca boşluğa bıraksam ki rahatça durur orada bir sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı