SSD hızı çok hızlı düşüyor

HDD'de 9 tane bozuk sektör var. Disk bu sektörleri kullanıma kapatmış. HDD Regenerator programını kullanmanıza gerek yok. SSD'de blokları değiştirmeye çalışmış. 3 kez ama başarısız olmuş gibi. SSD için health sekmesinin tamamını paylaşınız.
Hocam geç gördüğüm için özür dilerim.
1616077454225.png 1616077474364.png
HDD'de 9 tane bozuk sektör var. Disk bu sektörleri kullanıma kapatmış. HDD Regenerator programını kullanmanıza gerek yok. SSD'de blokları değiştirmeye çalışmış. 3 kez ama başarısız olmuş gibi. SSD için health sekmesinin tamamını paylaşınız.

Hocam hiç almadığım hatalar almaya başladım HDD de Steam üzerinden artık eskiye göre çok sık disk yazma hatası alıyorum.

Hocam bence hem SSD'yi hem de HDD'yi en kısa zamanda değiştirin ya da önemli verilerinizi yedekleyin. Gidici duruyorlar.

En kötü bilgisayarı 2. el almışsınız galiba aldığınız adamdan ürünlerin fişini vs. aldıysanız garantiye yollayın.

SSD'de 3 bozuk blok var. Ama blok değiştirme işlemi yok. Yanlış görmüşüm.

Hocam SSD beni ne kadar götürür 1-2 yıl götürür mü? 1 yıla işlemci anakart parçaları değişicem o zaman SSD alabilirim.
4 yıl da bir HDD mi bozuldu? İlginç, ben bir HDD'yi 13 yıl kullanmıştım hiçbir sıkıntısı yoktu ama bir anda hata verdi. Dosyalarınızı yedekleyin.

Hocam en eski HDD bile 6 yıllık düzgün çalışıyordu yanlışlıkla bozdum. Hocam dosyalarım aşırı büyük SSD'de çok az yer var 61GB boş alanım var. Yedeklemeye kalksam 60-80GB civarı tutuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı