- Makaleler
- 1
Ama sizin yaptıklarınıza göre değişir.Hocam o anlamda demedim kaliteli olsa bile düşüyor demek istedim.
Ama sizin yaptıklarınıza göre değişir.Hocam o anlamda demedim kaliteli olsa bile düşüyor demek istedim.
Hocam ben normal bir kullanıcı gibi kullandım 4.9 tb veri yazdım sorun sadece o olabilir ayrıca sağlık %100 2 saat bad sector tarattım temiz çıktı.Ama sizin yaptıklarınıza göre değişir.
Hocam geç gördüğüm için özür dilerim.HDD'de 9 tane bozuk sektör var. Disk bu sektörleri kullanıma kapatmış. HDD Regenerator programını kullanmanıza gerek yok. SSD'de blokları değiştirmeye çalışmış. 3 kez ama başarısız olmuş gibi. SSD için health sekmesinin tamamını paylaşınız.
HDD'de 9 tane bozuk sektör var. Disk bu sektörleri kullanıma kapatmış. HDD Regenerator programını kullanmanıza gerek yok. SSD'de blokları değiştirmeye çalışmış. 3 kez ama başarısız olmuş gibi. SSD için health sekmesinin tamamını paylaşınız.
Bozulan şeye mecbur hata verecekler. Bu arada ikisini de kaç yıldır kullanıyorsunuz?Hocam geç gördüğüm için özür dilerim.
Eki Görüntüle 928705Eki Görüntüle 928706
Hocam hiç almadığım hatalar almaya başladım HDD de Steam üzerinden artık eskiye göre çok sık disk yazma hatası alıyorum.
Bozulan şeye mecbur hata verecekler. Bu arada ikisini de kaç yıldır kullanıyorsunuz?
4 yıl da bir HDD mi bozuldu? İlginç, ben bir HDD yi 13 yıl kullanmıştım hiç bir sıkıntısı yoktu ama bir anda hata verdi. Dosyalarınızı yedekleyin.CrystalDiskInfo'da HDD 2 yıldır çalışıyor gözüküyor SSD 1054 saat yazıyor. HDD daha eski hocam 2 yılı daha var.
SSD'de 3 bozuk blok var. Ama blok değiştirme işlemi yok. Yanlış görmüşüm.
4 yıl da bir HDD mi bozuldu? İlginç, ben bir HDD'yi 13 yıl kullanmıştım hiçbir sıkıntısı yoktu ama bir anda hata verdi. Dosyalarınızı yedekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.