SSD hızı çok hızlı düşüyor

Ama sizin yaptıklarınıza göre değişir.
Hocam ben normal bir kullanıcı gibi kullandım 4.9 tb veri yazdım sorun sadece o olabilir ayrıca sağlık %100 2 saat bad sector tarattım temiz çıktı.

Hocam geç gördüğüm için özür dilerim.

Hocam hiç almadığım hatalar almaya başladım HDD de Steam üzerinden artık eskiye göre çok sık disk yazma hatası alıyorum.

Hocam bence hem SSD'yi hem de HDD'yi en kısa zamanda değiştirin ya da önemli verilerinizi yedekleyin. Gidici duruyorlar.

En kötü bilgisayarı 2. el almışsınız galiba aldığınız adamdan ürünlerin fişini vs. aldıysanız garantiye yollayın.

SSD'de 3 bozuk blok var. Ama blok değiştirme işlemi yok. Yanlış görmüşüm.

Hocam SSD beni ne kadar götürür 1-2 yıl götürür mü? 1 yıla işlemci anakart parçaları değişicem o zaman SSD alabilirim.
4 yıl da bir HDD mi bozuldu? İlginç, ben bir HDD'yi 13 yıl kullanmıştım hiçbir sıkıntısı yoktu ama bir anda hata verdi. Dosyalarınızı yedekleyin.

Hocam en eski HDD bile 6 yıllık düzgün çalışıyordu yanlışlıkla bozdum. Hocam dosyalarım aşırı büyük SSD'de çok az yer var 61GB boş alanım var. Yedeklemeye kalksam 60-80GB civarı tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…