SSD ile değiştirdigim boşta duran Windows kurulu HDD mi çalıstırabilir miyim?

Darin88

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir yıl once bilgisayarımda HDD mi yeni bir SSD ile değiştirdim Windows 7 OEM oldugu için SSD'me yeni bir Windows aldım. Şimdi halı hazırda oldugu gibi çıkardıgım eski HDD mi Windows olarak kullanabilir miyim?

* Bilgisayar aynı bilgisayar herhangi bir donanım değişikliği yok.
* Eski HDD ile sorunsuz çalısıyordu ( yani sürücüleri falan tam hatta içinde Recovery falan tek tuşla fabrika ayarlarına dondurme hepsi duruyor )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz hocam. İkinci işletim sistemini görürse, rahat bir şekilde kaldırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisinde de Windows kuruluysa HDD'deki bilgilerini yedekleyip format at. SSD'ye temiz kurulum yap. Pek yazdığından bir şey anlamadım ama.
eskiden halihazırda kullandıgım hdd windows 7 ile kullandıgım ( icinde oldugu gibi duruyor işletim sistemi ) mi tekrar kullanmak istiyorum şu anda ssd var ben ssd yi cıkarıp onu taksam yerine hazır kullanmaya, ama yapmaya çalıstıgım ssd ye dokunmadan çıkardıgım bu hddyi usb den bağlayıp çalıstırabilir miyim

( su an usb bellek depolama aygıtı gibi kullanıyorum sadece everest marka bi cihaz ile taşınabilir hdd haline getirdim )
ssd de windows 10 var birde bunu taşınabilir hdd gibi kullandıgım cihazda win 7 kurulu ve bilgisayar onla çalısıyorken cıkardım yerine ssd koydum .. valla daha nasıl anlatayim bilemedim
Sadece Boot önceliğini ayarlamanız yeterli olacaktır.
boot kısmına geldiğimde görmüyor sadece 1. seceneke samsung ssd 2. secenek cd rom 3. secenek disable var :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı