SSD ile HDD'ye, HDD ile de SSD'ye aktarılabilir mi?

kuwio

Decapat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
325
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
korkuluk
Arkadaşlar, şimdi bende 500GB SSD var. 500GB SSD daha almayı düşünüyordum fakat yer yetmez o yüzden HDD alacağım. Şimdi ben mesela RDR2 ve Valorant'ı SSD'ye kurdum, Bannerlord ve Ghostrunner'ıda HDD'ye kurdum sonra RDR2'yi bitirdim diyelim SSD'den onu HDD'ye atıp, HDD'deki Bannerlord'u SSD'ye alıp sanki SSD'ye yüklemiş gibi oynayabilir miyim silip geri yükleme yapmadan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olur diye düşünüyorum. Bannerlord orijinal ise zaten kopyalama yaptıktan sonra steamde açtığınızda oyun dosyalarını tarayacak ve sonra oynamaya hazır hale gelicek. Yani normal kurulumdan pek farkı yok.
Yanlışım varsa düzeltsinler tabii.
 
Steam dışı başlatıcılarda zor oluyor onu yapmak.

Olur diye düşünüyorum. Bannerlord orijinal ise zaten kopyalama yaptıktan sonra Steam'de açtığınızda oyun dosyalarını tarayacak ve sonra oynamaya hazır hale gelecek. Yani normal kurulumdan pek farkı yok.
Yanlışım varsa düzeltsinler tabii.

Başlatıcılarla ne alakası var ki ?
Başlatıcılarla ne alakası var ki ?
bütün oyunlar orjinal
 
Başlatıcılarla ne alakası var ki ?
Bilmiyorum; Epic Games'te geçirirken çok uğraştırıyor, Origin ve UPlay ise uzun bir doğrulama işlemi yapıyor. Valorant gibi oyunlarda ise imkanı yok diye biliyorum. Steam'deyse oyunların takma kafaya, bir kütüphane klasörü oluştur sonra appmanifest ile oyun dosyalarını doğru yere koy.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı