SSD Kızağı Nereden Alınır?

boradenizkusu

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kasamda SSD için ayrılan yerler mevcut fakat oraya nasıl monte edebileceğimi anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

'6000 TL Altı Sistem Toplama Rehberi 2019' videosunun 20:36 'dakiyle aynı yuvalara sahibim fakat benim kasamdan öyle bir kızak çıkmadı. İnternette de SSD Yuvası yazdığımda, 2.5" to 3.5" çeviricileri çıkıyor. Son çare öyle yapacağım ama bu sorunla karşılaşan başkası varsa ya da bu kızaklardan nereden alabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi?

1.jpg

Kasa modeliniz nedir?
PowerBoost X-59. Kasa modeliyle alakalı çok bir konu bulamadım. Ama standart olur diye düşünüyorum bunlar, sizce?
Sanırım cd sürücüsünün kablolarıyla çalışıyor ve harddisk yerine kelepçe ile sabitleyebilirsin.
Yok hocam, kablo bağlantılarını biliyorum. SSD yeri belli fakat oraya sabitleyeceğim aparatı bulamıyorum internette, kasanın içerisinden de çıkmadı.

Adam akıllı sitesini bile bulmanın zor olduğu bir marka. Orada SSD yuvası olduğunu sanmıyorum. Yine de kasanın o kısmının tamamının fotoğrafını atmanız daha iyi bir görüş sağlayacaktır.
Çekmeyi deniyim birdaha, evet görünüşünden dolayı bunu tercih etmiştim ayrıca indirimdeydi. Fakat SSD yazıyor yanında, yuvası olduğuna eminim diyebilirim sadece kızağı eksik attığım videoda Recep Abinin söktüğü gibi.
Adam akıllı sitesini bile bulmanın zor olduğu bir marka. Orada SSD yuvası olduğunu sanmıyorum. Yine de kasanın o kısmının tamamının fotoğrafını atmanız daha iyi bir görüş sağlayacaktır.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Çekmeyi deniyim birdaha, evet görünüşünden dolayı bunu tercih etmiştim ayrıca indirimdeydi. Fakat SSD yazıyor yanında, yuvası olduğuna eminim diyebilirim sadece kızağı eksik attığım videoda Recep Abinin söktüğü gibi.
Kızağa gerek yok. Doğrudan kasaya montajlanabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı