SSD Klonlama Sonrası Boot Sorunu

Anladım, sorunun çözüldüğüne sevindim
Bir daha klonlama yerine temiz kurulum yaparsın artık :)
Ben klonlama yapmaktansa önemli, lazım olan dosyaları yedekleyip temiz kurulum öneriyorum.
Ben de sevindim. :) İstemeden de olsa CD-ROM kısmına önce SSD takıp sonra klonlama yapıp, sonra da Hard Disk kısmına takarak yapmış bulundum. Aslında benim için daha iyi oldu. Şimdi CD-ROM kısmında 500 GB HDD duruyor. @Recep Baltaş videoları izleyerek sürücüleri birleştirdim, disklerin isimlerini değiştirdim, HDD'ye format attım. Kendisine hazırladığı videolar için ne kadar teşekkür etsem az.

UEFI sistemde zaten Windows Boot Manager olacak. Bunu bu videoda anlattık:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba Recep bey bende cok kötü bir olay yaşadım bu gün. Yeni SSD aldım James Donkey 120 GB ilk geldiğinde format atmak istemedim eski sistemi taşımak istedim clonladım ama Windows açılmadı. Bende baştan format atmak zorunda kaldım attım her şeyi yükledim driver falan falan sabah kalktım sistem donuyor bir şeyler oluyor sonra tekrar sıfırdan temiz atayım dedim bu seferde bu diske Windows yüklenemez diyor iyice kafayı yedi disk harici disk ile bağladım ama bilgisayar bölümüne girince bir türlü gözükmüyor sabit disk biçimlendirme bölümünden silmek istiyorum ama ne siliyor ne bölüyor. Farklı uygulamalar denedim silmek için diski hiçbiri işe yaramadı disk silinmiyor biçimlendirilmiyor PC takınca da Windows açıyor ama 2 dk sonra donup kalıyor bir şey yapamıyorum umarı derdimi anlatabildim :(
UEFI sistemde zaten Windows Boot Manager olacak. Bunu bu videoda anlattık:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

a

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı