Rehber -SSD Kontrolcü Veri Tabanı- A.P.M

Hepsi TLC ve 3D.

Listeye genel olarak pek göz atamadım, @PossibleTurco hocam 1 saat önce listeyi düzenlemem için beni davet etti, listeye birkaç kontrolcü görseli ekledim o kadar. Emrivaki oldu anlayacağınız.
Genel olarak söylediklerinizde haklısınız, @PossibleTurco bu kısımları düzeltsek iyi olur.

10MB - 20MB farklar en fazla hocam bu kadar etkiler mi?
Hocam açıkçası oradaki sınıfları ben koymadım. Ama sanırım @Rambo Okan Güler hocam sorun çıkartıp çıkarmadıklarına göre sıralamıştı onları.

@87546 Hocam öneriniz üzerine bazı açıklamaları kaldırdık ve kötü, berbat, felaket kelimelerini de büyük oranda kaldırdık. Sınıfını yanlış düşündüğünüz kontrolcüler varsa bildirirseniz sevinirim. Ayrıca bilgili olduğunuzu düşündüğüm için burada bazı soru işareti olan kısımları biliyorsanız, söylerseniz çok makbule geçer. Mesela kaç çekirdek, kaç kanal, kaç tane NAND çipini aynı anda çalıştırabiliyor gibi kısımlarda çok soru işareti var.

Olabilir anladım hocam. En azından BX500'ü D- yapıp nerdeyse aynısı olan 535S'i C- yapmazdım.

Hocam bunun *.ods ya da *.xlsx versiyonunu atar mısınız? Bir arama motoru yapmayı düşünüyorum bunun için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…