SSD kurulumu için ne yapmalıyım?

UcmakEnes

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda M.2 SSD takılı ama yeni bir SATA 3 SSD aldım kurulumunu nasıl yapacağım BIOS'tan falan ayar yapmam gerekir mi?
Not: Masaüstü bilgisayar.

Sanırsam hayır bildiğimiz tak çalıştır gibi. Kablolarını bağlayın ve bilgisayarınızı çalıştırın. Açılırken Bios'u açın ve SSD açılma sırasında ilk sırada ise en sona alın yoksa sistem açılmaz

Merhabalar ankartınızın kutusunda bulunan SATA 3 kablosu ile anakarta bağlayın. Eğer eski diskinizi kopyalamak istiyorsanız Techopat YouTube kanalında detaylı anlatımlar içeren videolar var. İyi günler

Sanırsam hayır bildiğimiz tak çalıştır gibi. Kablolarını bağlayın ve bilgisayarınızı çalıştırın. Açılırken BIOS'u açın ve SSD açılma sırasında ilk sırada ise en sona alın yoksa sistem açılmaz.

İlk sırada olup olmadığını nasıl anlarım acaba teşekkürler.
Merhabalar ankartınızın kutusunda bulunan SATA 3 kablosu ile anakarta bağlayın. Eğer eski diskinizi kopyalamak istiyorsanız techopat YouTube kanalında detaylı anlatımlar içeren videolar var. İyi günler.

Herhangi bir kopyalama yapmayacağım M.2 yetersiz kaldığından ek olarak normal SSD daha aldım bir de ikisini birlikte kullanabilirim değil mi sorun olmaz.

İlk sırada olup olmadığını nasıl anlarım acaba teşekkürler.

Herhangi bir kopyalama yapmayacağım M.2 yetersiz kaldığından ek olarak normal SSD daha aldım bir de ikisini birlikte kullanabilirim değil mi sorun olmaz.
Bios menüne bağlı. Kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz

Kopyalama yapmayacaksanız direkt olarak takabilirsiniz şahsen kendi SSD montajımda öyle yaptım eğer sistem açılmassa bilgisayarın başlarken hangi diski kullanacağını BIOS'tan değiştirebilirsiniz iyi günler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı