SSD marka tercihi nasıl olmalı?

osmanmurat885

Hectopat
Katılım
29 Mart 2018
Mesajlar
63
Başlıktaki gibi... Hikvision, Longline, Hi-Level, Bory, Intenso, Ezcool, Lexar, Apacer, Team, Turbox, Gigabyte, Goodram, Arktek Hyperion, Neo Forza, Adata, Crucial, HP, Pioneer, Mushkin, Patriot, Everest, James Donkey, Kioxia Exceria, Silicon Power, Team Group, Addlink, Micron, BIOSTAR.

En ucuz ya da pahalı markalar ancak, aralarında bizim bilmediğimiz F/P oranı yüksek olanlar vardır.

Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Saygılar. :)
 
Başlıktaki gibi... Hikvision, Longline, Hi-Level, bory, ıntenso, ezcool, lexar, apacer, Team, Turbox, Gigabyte, goodram, arktek hyperion, Neo Forza, Adata, Crucial, HP, Pioneer, mushkin, Patriot, Everest, James Donkey, kioxia exceria, silicon Power, Team group, addlink, Micron, BIOSTAR.

En ucuz ya da pahalı markalar ancak, aralarında bizim bilmediğimiz F/P oranı yüksek olanlar vardır.

Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Saygılar. :)

Samsung M.2 SSD + XPG M.2 SSD .
 
Son düzenleme:
Gigabyte bence tam F/P. WD Blue fiyat olarak ondan bir tık fazla ama o da özelliklerine göre F/P olabilir. Ve tabi ki en iyi SSD Samsung.

Yazdığınız markalardan Patriot olan güzel bir marka alınır yani.

Patriot bence gereksiz pahalı. Onun yerine WD Blue bakılabilir.
 
Buna bak kesinlikle ilk önce.
Benim görüşüm WD Green (ucuz) Samsung (Pahalı ama çok kaliteli.)
 
Hikvision, Longline, Hi-Level, Bory, Intenso, Ezcool, Lexar, Apacer, Team, Turbox, Gigabyte, Goodram, Arktek Hyperion, Neo Forza, Adata, Crucial, HP, Pioneer, Mushkin, Patriot, Everest, James Donkey, Kioxia Exceria, Silicon Power, Team Group, Addlink, Micron, BIOSTAR.
Crucial Micronun alt dalı ve BX yerine MX serisi alınabilir. Listede samsung, WD ve kingston goremedim. Bunları katabilirsiniz. Alıntıda kalın olanlar alınabilecekler. İsaretli olmayanlardan alınabilir vardır ama ben pek önermiyorum. Kioxia ve biostar konusunda kararsızım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı