SSD marka tercihi

Samsung ile Patriot yakın verilerde ama 100TL fark var, ne dersiniz?
Samsung'u yerinizde olsam bu fiyatlardayken almazdım.

Patriot Burst ile karşılaştıracak olursak 870 EVO ezip geçecektir ancak şu anda gerçekten pahalı.
Ayrıca karşılaştırma stilinizi doğru bulmadım, okuma yazma hızı ve IOPS dışında bakılması gereken birçok husus var.

SSD listeme bakmanızı öneririm;

Patriot Burst ile karşılaştıracak olursak 870 EVO ezip geçecektir ancak şu anda gerçekten pahalı.
Ayrıca karşılaştırma stilinizi doğru bulmadım, okuma yazma hızı ve IOPS dışında bakılması gereken birçok husus var.

Teşekkürler.

öncelikle bu detaylı rehber için teşekkürler, çok güzel olmuş.​

Seagate ZA250CM10002 olanı aldım, ilginç şekilde ben aldıktan sonra sitelerin çoğunda stok bitmiş gözüküyor, yeni bir zam mı kapıda acaba.​

@Rambo Okan Güler benim aldığım ZA250cm10002 ama sizin öneriniz 10003MÜŞ, arada çok fark var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı