SSD mi Alayım ? HDD mi ?

byt06369

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 1 tane 500 Gb Segate Barracuda harddisk var. Yeni toplayacağım sisteme 1 Tb harddisk mi alayım,yoksa elimdeki 500 Gb harddiski kullanıp yanına 120 gb SSD mi alayım ? Hangisi benim için daha iyi olur?

120 GB bir SSD ile oyun oynamak kabus haline dönebilir. Yeni nesil konsüllerden derleme 45 GB Wolfenstein gibi oyunlar düşünüldüğünde ve benim gibi aynı anda 2-3 oyunu oynamaya çalışıyorsanız kapasite yetmez. Dikkat edin.

SSD almanızı öneririm sonuçta faydası büyük bütçeye uyuyorsa SSD almak daha mantıklı .

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 40 tl bi fark vardı yanlış hatırlamıyorsam SSD ile HDD arasında yani sorun olmaz.
SSD almanız daha mantıklı bir seçim olacaktır.

SSD almanız daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Peki 500 Gb HDD ve 120 Gb SSD bana yeterli olur mu ?

120 GB bir SSD ile oyun oynamak kabus haline dönebilir. Yeni nesil konsüllerden derleme 45 GB Wolfenstein gibi oyunlar düşünüldüğünde ve benim gibi aynı anda 2-3 oyunu oynamaya çalışıyorsanız kapasite yetmez. Dikkat edin.

o zaman büyük oyunları HDD de oynarım heralde. Yani aslında SSD yi oyun için değil windows programlar bi de birkaç oyun için düşünüyorum. Yoksa dediğiniz gibi Wolfenstein gibi bi oyun SSD de sorun yaratır.

Peki 500 Gb HDD ve 120 Gb SSD bana yeterli olur mu ?

Yukarıda cevabını verdim zannımca...

Yalnız şunu belirteyim her oyun D kurulumu desteklemiyor veya sonradan sorun çıkartıyor. Oyun servisleri genelde yükleme yerini belirtmenizi istiyor ancak yasadışı oyun kullanımında kıran grubun yol haritası genelde geçerli. Bazende çıkan oyun up-datesi belli bir yola kitlenmiş olduğundan kullanımı zorlaşıyor.
Klasik 20 GB oyunlardan 3 adet yüklenir. Windows sistemi ve ofis gibi ana yüklemeler ise 30-40 GB yer tutar. İdare edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı