SSD mi HDD almalıyım?

expectivess

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Arkadaşlar merhaba,
R5 3600
RTX 2060
Kingston A2000 500GB SSD'ye sahibim. Baktım ki bu SSD oyunlar için depolama alanı bakımından yetersiz gelecek. Oyunlar için Assassin's, R6 vb. oyunlar için ne almalıyım? Minimum 500-600 TL bandında F/P önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
R5 3600
RTX 2060
Kingston A2000 500GB SSD'ye sahibim. Baktım ki bu SSD oyunlar için depolama alanı bakımından yetersiz gelecek. Oyunlar için Assassin's, R6 vb. oyunlar için ne almalıyım? Minimum 500-600 TL bandında F/P önerilerinizi bekliyorum.
Windows'u SSD üzerine kur. Ki ben öyle yaptım. Yanına da 1-2 TB HDD al oyunları da oraya kur. Sistemi toplarken böyle yaptım kafa rahat. SSD oyun kurmak, sadece loading ekranına yarıyor. O yüzden mantıklı olan HDD al derim oraya kur.

Arkadaşlar merhaba,
R5 3600.
RTX 2060.

İlk olarak SSD FPS yükseltmez hızlı açılmasını sağlar yani bu durumda HDD almalısınız sonra HDD'nin RPM değerlerinin yüksek olup okuma yazma hızı yüksek bir HDD seçmelisiniz başkada bir şey yok :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı