SSD mi Monitör mü ?

Monitör almalısın. Bende iki benzer oyundan bir ssd de öbürü hdd de. Total war Attila, ve Rome 2 bu oyunlar. Açılışta 15 saniuyelik fark, yükleme ekranlarında 5 saniyelik fark var sadece. Oyun için birinci öncelik ssd değil. Monitörün göstermedikten sonra ssd ne yapacak. Tabi dediklerim sadece oyun için. Bilgisayarım açılır açılmaz her şey hazır olsun, tıkladığım anda açılsın diyorsan Ssd.

Monitör almalısın. Bende iki benzer oyundan bir ssd de öbürü hdd de. Total war Attila, ve Rome 2 bu oyunlar. Açılışta 15 saniuyelik fark, yükleme ekranlarında 5 saniyelik fark var sadece. Oyun için birinci öncelik ssd değil. Monitörün göstermedikten sonra ssd ne yapacak. Tabi dediklerim sadece oyun için. Bilgisayarım açılır açılmaz her şey hazır olsun, tıkladığım anda açılsın diyorsan Ssd.

Sistemde ekran kartı yokken şimdi monitör almak gereksiz.

Benim önerim Monitörden yana çünkü dolar yükseldikçe elektronik eşyaların fiyatı tavan yapıyor en pahalı olanı aradan çıkart. SSD monitöre göre ucuz, fazla vakit geçmeden SSD alabilirsin.

Şuanda ekran kartım olmadığı için aslında SSD almayı düşününüyorum. Şimdi FHD bir monitör alınca HD 4600 iyice yetersiz kalmaya başlayacak gibi geliyor bana. Zaten ekran kartını monitörden sonra almayı düşünüyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı