SSD mi RAM mi?

Mevlüt Özcan

Hectopat
Selam arkadaşlar. Benim elimde onboard bur laptop var. GTA 5'de map yüklenme sorunu çekiyorum ve bende SSD mi RAM mi alsam karar veremedim. Elimde 8 GB RAM var yeterli gibi ama biraz cahilim bu konularda. Yardimci olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Benim elimde onboard bur laptop var. GTA 5'de map yüklenme sorunu çekiyorum ve bende SSD mi RAM mi alsam karar veremedim. Elimde 8 GB RAM var yeterli gibi ama biraz cahilim bu konularda. Yardimci olursanız çok sevinirim.
SSD almak daha mantıklı olur 8 GB RAM GTA 5 için yeterli zaten

SSD alırsan daha hızlı oyun yüklenir. Fakat oyunları SSD kurman gerekli. En az 250 GB alman lazım. Ram alırsan daha fazla fps alırsın. Mesela ben de 8 GB GTA V kasıyordu. 16 GB yaptım. FPS artışı oldu.

HDD'den SSD'ye geçersen, emekli promosyonu almış dayılar gibi keyiflenirsin. Özellikle Windows 10 kullanıcıları kesinlikle SSD kullanımına özen göstersin, HDD artık sadece depolama maksatlı kullanıma uygun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00