SSD mi yoksa koltuk mu almalıyım ?

Doğru valla git gide sağlık bozuluyor :D Daha dün 0,5 numara yüzünden gözlük takmaya başladım. Kambur olmayı göze alamam :) :)
Koltuğu alacağım, kesin diyebilirim.

Ancak koltuğun internet üzerinde hiçbir bilgisi yok ne resim ne de bir video. Göründüğü kadar iyi bir tasarıma mı sahip bilmem gerek.

Ya bu tanındık bir marka değil. İkea'da ne arar bu kotuk :) İmkanım olsa oturmak isterim elbette.

Arkadaşlar koltuğu alıyorum, son olarak soracağım şey şu : Sizce memnun kalır mıyım konfor bakımından.
Test edebileceğin bir yer var mı ?

Seni tanımıyor olsam kızardım cidden :) 10 kilo zayıfım diğer arkadaşlara göre. Onlar 65 ben 55 kiloyum, koltukla bir alakası yok bunun.
Biz Kastamonu'luyuz. Her akşam 1 tabak pilav koyulur önüme, yarısını boşaltırım. Bu benim kendi tercihim kardeşim.

Biz bunları bırakalım da konuya gelelim. Ürünü memnun kalmadığım için geri göndermek istemiyorum.
Bu koltuğa oturunca vücuduma tam olarak uyum sağlayacak mı onu nasıl anlarım. Kafamı arkaya yaslayabilecek miyim.
Sırt kısmı arkaya geliyor mu ?

Bu sorulara cevap bulmam gerek. Tanındık bir marka da değil ki, Hepsiburada.com olmasa koltuğu bile bulamayacağım neredeyse.

Mağazası falan yok mu Hepsiburada.com'un.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı