SSD mi yoksa RAM mi yükseltilmeli?

IIHasanII

Decapat
Ben bilgisayarımın performansını arttırmak istiyorum ve SSD mi yoksa RAM mi yükseltmeliyim, tam karar veremedim. Çoğu kişiden SSD önerisi aldım çünkü okuma ve yazma hızı artarsa oyunlardaki performansın artacağını söylediler. Sizin öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM miktarınız önemli olan. SSD oyunun ilk açılışını ve yüklemelerin çabuk gerçekleşmesini sağlar.

4GB ise RAM'iniz tabiki onu arttırın. Ama 8GB ise SSD yükseltmesi yapın. 8'den 16GB'a çıkmanız oyun performansını dramatik değiştirmeyecektir. Ama SSD, oyun deneyiminizi arttırır.

FPS için ise işlemci ve ekran kartı ikilisine yönelmeniz lazım.

RAM miktarınız önemli olan. SSD oyunun ilk açılışını ve yüklemelerin çabuk gerçekleşmesini sağlar.

4GB ise RAM'iniz tabiki onu arttırın. Ama 8GB ise SSD yükseltmesi yapın. 8'den 16GB'a çıkmanız oyun performansını dramatik değiştirmeyecektir. Ama SSD, oyun deneyiminizi arttırır.

Arkadaşın da söylediği gibi ssd yükleme hızlarını artırıyor.
Benim A400 240 gb ssdm olmasına rağmen, Windows'u SSD de kullanıyorum ama oyunları harddiskten oynuyorum.

4 GB ise RAM'iniz tabii ki onu arttırın. Ama 8 GB ise SSD yükseltmesi yapın. 8'den 16 GB'a çıkmanız oyun performansını dramatik değiştirmeyecektir. Ama SSD, oyun deneyiminizi arttırır.

Bende 8 GB Ballistix CL15 ve SSD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı