SSD montajı nasıl yapılır?

cobaniko

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni SSD alacağım ama kendim halledebilr miyim? Windows lisansını falan karıştırmadan nasıl yapabilirim? Pek anlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Bilgisayarın marka modelini yaz sonuna "SSD Takma yaz" Google çevirinden İngilizce karşılığını al ve YouTube'da arat yabancı detaylı videoları izlediğinde kolay olduğunu anlayacaksın. (Google Chrome tarayıcıya Sider uygulaması kur YouTube videolarını çeviri yapıyor ayrıca.)

• Windows Lisansları genelde OEM olur anakarta gömülüdür, SSD takınca lisans gitmez ama yeniden işletim sistemi kurman gerekir SSD'ye format ile(usb'den kurulum).

Masaüstü bilgisayar mı?
masaüstü

• Bilgisayarın marka modelini yaz sonuna "SSD Takma yaz" Google çevirinden İngilizce karşılığını al ve YouTube'da arat yabancı detaylı videoları izlediğinde kolay olduğunu anlayacaksın. (Google Chrome tarayıcıya Sider uygulaması kur YouTube videolarını çeviri yapıyor ayrıca.)

• Windows Lisansları genelde OEM olur anakarta gömülüdür, SSD takınca lisans gitmez ama yeniden işletim sistemi kurman gerekir SSD'ye format ile(usb'den kurulum).
kanka masaüstü toplama

Halledebilirsin. YouTube'da tonlarca video var. Temiz kurulum yapacaksanız lisans anahtarınız anakarta gömülüyse kendisi etkinleşir. Etkinleşmezse de kendiniz elle girersiniz formattan sonra.
çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı