Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, geçen gün bir SSD siparişinde bulundum. Youtube'da SSD montajlarını izledim fakat aklımda bir kaç soru kaldı.
SSD montajı yapıp SSD'yi direk kullanabilir miyim? SSD kurulumundan sonra yapmam gereken updateler varmı?
Her disk montajından sonra işleme ihtiyaç duyar. Var olan işletim sisteminizi ssd ye klonlayıp kullanmayı düşünüyorsanız sisteme ssd taktıktan sonra Technopat youtube kanalında mevcut olan videoları izleyebilirsiniz onlar sizi yönlendirir.
Benim tavsiyem sıfırdan windows 10 kurulumu yapılması yönünde her ne kadar disk klonlama programlarında ssd için optimize et seçeneği olsa da sıfırdan kurulumun yerini tutamaz.
Usb ye Win10 Home yada Pro kurulum imajını yazdırmaya başlayın ssd gelince sıfırdan kurulum yapar dosyalarınızı aktarırsınız.
Trim aktif edip muhtemelen windows kullandığınız için tercihen uefi temiz bir sistem kurmak. Başka pek birseye ihtiyaç yok. Ben aldığımda bunu yapmistim ve bir sorun olmadi.