SSD Nasıl Temizlenir?

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Öncelikle selamlar birkaç ay önce para biriktirmeye başladım ve elimde şu an 350-400 gibi bir bütçe var. 1200-1500TL'ye ulaştığımda ailemde üzerine para ekleyip bir bilgisayar toplayacağım. Laptopumda bir SSD olduğu için araştırma yapmadım ve alacağım sistemle ilgili Forza Horizon 4 benchmarklarını inceledim. 1080p düşük grafiklerde ve video çekerken en düşük 40 FPS gören bir sistem. Ama SSD'me pek güvenmiyorum 4 kere format atmışlığım ve çok işlem yaptığım bir SSD. Bunu nasıl masaüstü bilgisayara takacağım ve içini sıfır tertemiz nasıl silebilirim? Onu merak ediyorum. Forza Horizon 4 açar mı diye birkaç test yaptım ve test sonuçları.

1613589231636.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru anladıysam Windows kurarken "Sil" tuşuna basmanız yeterli.

Verilerin kurtulamayacak kadar derin silinmesini istiyorsanız Low Level Format atın.

Öncelikle selamlar birkaç ay önce para biriktirmeye başladım ve elimde şu an 350-400 gibi bir bütçe var. 1200-1500TL'ye ulaştığımda ailemde üzerine para ekleyip bir bilgisayar toplayacağım. Laptopumda bir SSD olduğu için araştırma yapmadım ve alacağım sistemle ilgili Forza Horizon 4 benchmarklarını inceledim. 1080p düşük grafiklerde ve video çekerken en düşük 40 FPS gören bir sistem. Ama SSD'me pek güvenmiyorum 4 kere format atmışlığım ve çok işlem yaptığım bir SSD. Bunu nasıl masaüstü bilgisayara takacağım ve içini sıfır tertemiz nasıl silebilirim? Onu merak ediyorum. Forza Horizon 4 açar mı diye birkaç test yaptım ve test sonuçları.

Eki Görüntüle 884292
Değerlere bakılırsa yazma hızınız biraz düşmüş görünüyor ama kullanılamayacak durumda değil bende su630 var o çok daha kötü durumda zaten sorunlu bir ssd. Temizleme konusunda yeni bilgisayar alacaksınız windowsu kurarken biçimlendirme yapabilirsiniz SSD tertemiz olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı