Ben okuldan yeni geldiğimde bilgisayarımı açarım, bilgisayar açılana kadar elbiselerimi değiştiririm. Elbiselerimi değiştirdiğimde bilgisayar hazır olmuş olur fakat şimdi sadece pantolonu değiştim ve bilgisayar açıldı.
E benimki 2 yıllık laptop. 1 yıldır da bad sector var ve 11 saniye içinde masaüstü hazır .
Format atıldıktan sonra ise 6-7 saniye, gerekli uygulamalar yüklendikten sonra 10-11 saniyeye çıkıyor .
Ben okuldan yeni geldiğimde bilgisayarımı açarım, bilgisayar açılana kadar elbiselerimi değiştiririm. Elbiselerimi değiştirdiğimde bilgisayar hazır olmuş olur fakat şimdi sadece pantolonu değiştim ve bilgisayar açıldı.
İşletim sisteminiz Win 8.1 olup da bu kadar yavaş açılıyorsa PC'de sıkıntı var demektir. Mesela benim üstümü değişmem yarım saat sürüyor, bu ne demek yahu.
Anlatımınızdan %200 fark görünüyor, bu mümkün değil.
İşletim sisteminiz Win 8.1 olup da bu kadar yavaş açılıyorsa PC'de sıkıntı var demektir. Mesela benim üstümü değişmem yarım saat sürüyor, bu ne demek yahu.
Anlatımınızdan %200 fark görünüyor, bu mümkün değil.
@Scorpions bu yöntem (Başlat/ msconfig/ Önyükleme/ Gelişmiş Seçenekler/ İşlemci Sayısı aktif etmek) çoktan beri öneriliyor. Fakat ben bunun hiç bir farkını göremedim. Demek ki sende fark etmiş.
PC'nizin açılma süresi normal. Fakat neden bazen 10 bazende 30 saniyede açılıyor onu anlayamadım.
Yazım yanlışınız var mı emin değilim fakat ''Abi n'aptın'' biraz düşündürdü, riske atmak istemedim.
Gerçi az ''Türkçe Yazım'' yanlışı yapan bir kimse değilim ya neyse.