Çoğu kişi oyun sistemi topluyor ve ssd nin avantajları oyunun hızlı açılması ve bilgisayarın çabuk açılması olarak kalıyor. Zaten genelde 120lik ssd alınıyor bunun içinede ancak işletim sistemi ve 3-5 oyun atıyoruz. Benim elimde 5 yıllık hdd var bununla bile rahatlıkla takılıyorum 7200rpm lik bir hdd alacağım o zaman biraz daha hızlı olur.
Arkdaşım bende 80 gb maziden kalma bir HDD var W7 + müzik + 6 oyun ( FIFA 14, FIFA 11, PES 14, JUST CAUSE2, NFS MW VE WOLFTEAM ) var ve 15gb boşyer var nasıl 1 2 oyun doldurur 120lık ssd ye.
Arkdaşım bende 80 gb maziden kalma bir HDD var W7 + müzik + 6 oyun ( FIFA 14, FIFA 11, PES 14, JUST CAUSE2, NFS MW VE WOLFTEAM ) var ve 15gb boşyer var nasıl 1 2 oyun doldurur 120lık ssd ye.
SSD kullanmayanlar için anlamsız gelebilir lakin giriş seviyeside olsa SSD kullanan birisi , mekanik disklere bir daha asla sistem kurmaz. Bütçe var ise kesinlikle alınmalı.