SSD olmazsa olmaz mıdır ?

i5 teki 4 çoklu çekirdek 4 e bölünürken i7 deki 4 çoklu çekirdek 8 e bölünür ben bunu kassetmiştim :)
bak iş adamı olsan grafiker falan olsan çok render yapıyorum desen 4770k önericem kesinlikle ama böyle ağır işler yapmayacağın için 4690k alabilirsin hadi render bile yapsan az bi düşüş olacak

4690k Haswell Refresh bu arada hatırlatayım 4770k Haswell

Fark var ama fark her oyunda öyle aşırı derecede yüksek değil. Bu aşağıdaki grafikte Battlefield 4'te fark yüksek ama oyuncular için 60FPS'nin üstü zaten fazlasıyla yeterli 94FPS ile 83FPS çok iyi değerler. i5 alıp 83FPS'de oynasanda çok akıcı şekilde oynarsın mesela Battlefield 4'ü.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

bak iş adamı olsan grafiker falan olsan çok render yapıyorum desen 4770k önericem kesinlikle ama böyle ağır işler yapmayacağın için 4690k alabilirsin hadi render bile yapsan az bi düşüş olacak

4690k Haswell Refresh bu arada hatırlatayım 4770k Haswell
mehmet ben işlemci tavsiyesi istiyorum demedim ssd olmazsa olmaz mıdır dedim :) :) :)

arkadaşlar gerçekten işlemci tavsiyesi istemiyorum ssd olmazsa olmaz mıdır diyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı