SSD Olmassa olmaz mı ?

• Konuyu başlatan ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 12.756

Ssd Olmassa olmazmı

• Ssd Olmassa olmaz Kesinlikle ssd olması lazım.

Oy: 22 43,1%
  • Ssd olmasada olur. Ssd yerine başka bir şey alırsın.

Oy: 31 60,8%

• Oy verenlerin toplamı
    51
  • Anket kapandı .
Çoğu kişi oyun sistemi topluyor ve ssd nin avantajları oyunun hızlı açılması ve bilgisayarın çabuk açılması olarak kalıyor. Zaten genelde 120lik ssd alınıyor bunun içinede ancak işletim sistemi ve 3-5 oyun atıyoruz. Benim elimde 5 yıllık hdd var bununla bile rahatlıkla takılıyorum 7200rpm lik bir hdd alacağım o zaman biraz daha hızlı olur.

Arkdaşım bende 80 gb maziden kalma bir HDD var W7 + müzik + 6 oyun ( FIFA 14, FIFA 11, PES 14, JUST CAUSE2, NFS MW VE WOLFTEAM ) var ve 15gb boşyer var nasıl 1 2 oyun doldurur 120lık ssd ye.

Arkdaşım bende 80 gb maziden kalma bir HDD var W7 + müzik + 6 oyun ( FIFA 14, FIFA 11, PES 14, JUST CAUSE2, NFS MW VE WOLFTEAM ) var ve 15gb boşyer var nasıl 1 2 oyun doldurur 120lık ssd ye.

Her oyun 20gb olunca gayet de yer kalmıyor, kendimden biliyorum :)

SSD kullanmayanlar için anlamsız gelebilir lakin giriş seviyeside olsa SSD kullanan birisi , mekanik disklere bir daha asla sistem kurmaz. Bütçe var ise kesinlikle alınmalı.

Battlefield 3-4 ve Cod Ghosts'u yüklemeye kalk. 20 gb Bf3, 30 gb Bf4, 40 gb Cod Ghosts. Al işte 3 tane oyunla SSd'nin çoğunu doldurdum :D Windows 8 işletim sistemi saysak oda 20 gb. Kaldı 10 gb boş alan. SSD doldu işte :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence SSD, 3000 TL üstüne mutlaka alınmalı. Ama altına ise alınabilir ama ben o parayı ekran kartına yatırılmasından yanayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı