Emre Büyüktaş
Hectopat
Eğer kurduğunuz sistemde mesela ekran kartını bir alt seviyeye düşürmenize veya işlemciyi bir alt seviyeye düşürmenize sebep oluyorsa sonradan eklenebilir bir şey.
i5 teki 4 çoklu çekirdek 4 e bölünürken i7 deki 4 çoklu çekirdek 8 e bölünür ben bunu kassetmiştimi7 de olan 8 çekirdeğin 4 ü sanal
bak iş adamı olsan grafiker falan olsan çok render yapıyorum desen 4770k önericem kesinlikle ama böyle ağır işler yapmayacağın için 4690k alabilirsin hadi render bile yapsan az bi düşüş olacaki5 teki 4 çoklu çekirdek 4 e bölünürken i7 deki 4 çoklu çekirdek 8 e bölünür ben bunu kassetmiştim![]()
mehmet ben işlemci tavsiyesi istiyorum demedim ssd olmazsa olmaz mıdır dedimbak iş adamı olsan grafiker falan olsan çok render yapıyorum desen 4770k önericem kesinlikle ama böyle ağır işler yapmayacağın için 4690k alabilirsin hadi render bile yapsan az bi düşüş olacak
4690k Haswell Refresh bu arada hatırlatayım 4770k Haswell
Ama SSD almak için işlemciyi kısmak gerekiyor.mehmet ben işlemci tavsiyesi istiyorum demedim ssd olmazsa olmaz mıdır dedim![]()
![]()
arkadaşlar gerçekten işlemci tavsiyesi istemiyorum ssd olmazsa olmaz mıdır diyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.